TESTIMONIALS

4.9 sterren google score Harmanus Music

50+ anderen over Harmanus Music

Een uitstekende docent! Ik ben ‘via via’ bij Roy terecht gekomen en had het niet beter kunnen treffen! Mijn plezier voor pianospelen heeft voor zeer groot gedeelte te maken met de lessen die ik krijg. De pianolessen zijn uitstekend verzorgd, de lestijd wordt nuttig gebruikt en het niveau is altijd hoog. Hij is een super enthousiaste, leuke en bekwame docent. Als ik vragen heb, worden deze altijd snel en duidelijk beantwoord, ook buiten de lessen om. Daarnaast ontvang ik onder andere pianotheorie, muziekgeschiedenis en concertaanbeveling van Roy buiten de lestijd om. Het blijft dus niet bij de les zelf!

Guy du Long (25), privé leerling piano klassiek & jazz

(Roy)Harmanus Music biedt wat je op de Nederlandse markt niet vindt via on-line les methodes. Veel video’s met begeleidende sheets aan info, songs, akkoorden etc..etc.. Hij dringt meteen door tot het hart van de potentiele muzikant. Ik heb zijn popcursus al gedaan. En ben net gestart met zijn jazzcursus. Ik vind de eerste module nu al te gek. Toch meerdere dingen geleerd hier ook. Je moet wel jazz willen spelen voor dit. Het is een heel gedegen en goed uitgedachte kennismaking met de jazzcursus, nu al terwijl ik veel al weet, maar nu goed uitgelegd. Beeld en materiaal allemaal piekfijn in orde, top of the bill, en zo gebracht dat je verder wilt. Ik ben nu al erg blij ermee. Ruim het geld waard. Dit is de plek waar je moet zijn!

Raymond van de Vorst (53), online piano cursus leerling

Onze zoon Stijn heeft pianoles van Roy en we hebben Roy leren kennen als een erg betrokken, bevlogen en enthousiaste docent. Roy heeft een open oor, oog én hart voor zijn leerlingen, wiens individuele niveau, capaciteiten, ambitie en persoonlijkheid,  uitgangspunt zijn voor werkelijk op maat gesneden pianolessen! Dit alles vanuit een enorme betrokkenheid, die niet ophoudt bij enkel de lessen, en in prettige samenspraak met ons, ouders. Onze zoon gaat wekelijks met veel plezier naar de les en komt daar elke keer, zoals hijzelf zegt, “echt vrolijk, met een blij gevoel” van terug……..!  M. van Bussel -van Neer

Stijn van Bussel (9), privé leerling piano

HEERLIJK om een online cursus te zien met structuur erin! Logische opbouw van de leerstof, de leerstof volgt elkaar op, lesmateriaal wordt steeds in eenzelfde format aangeboden, de site is overzichtelijk (makkelijk de lessen te vinden) en goede kwaliteit van de lesssen. Blijf dit vooral zo aanbieden Roy!

Michel Meijer (51), online piano cursus leerling

Tekst gaat hieronder verder…

Pop Piano Online Cursus Akkoorden en Begeleiden

Vrij spelen vanuit akkoorden tot begeleiden

Diepgravend. Voor beginner & gevorderd

Break-it-downs van bekende popsongs

24/7 levenslang toegang & mijn begeleiding

Bekijk mijn online cursus Pop Piano

Isa heeft nu bijna een jaar pianoles van Roy en we zijn als ouders heel erg tevreden over de manier van lesgeven. Roy geeft op een zeer enthousiaste manier les en wat ons heel erg aanspreekt is de afwisseling in de les. Het is niet de standaard les vanuit een boek dat gevolgd wordt, er worden verschillende facetten van het pianospelen belicht: het spelen van akkoorden, techniek, noten lezen, luisteren, theorie en improviseren…en dit alles in een les van een half uur. Hierdoor leert Isa zeer snel en veelzijdig pianospelen. Het is ook leuk dat er nauw contact is met ons als ouders. Roy stuurt regelmatig een appje met wat extra uitleg over een pianostuk en wij mogen ook zelf met ideeën komen. Isa beleeft veel plezier aan het pianospelen en komt altijd enthousiast terug van de les.

Isa Visser (9), privé leerling piano
Ik ben na mijn conservatorium studie zang begonnen met de online pop cursus van Roy. En wát een aanrader. Roy heeft veel ervaring en zijn muzikale kennis is ontzettend groot. Hij is oprecht (!) geïnteresseerd in jou en je proces en zal je hierin ook blijven stimuleren. Ik kwam bij Roy terecht nadat ik mijn conservatorium studie had afgerond, omdat ik mijn muzikaliteit nog breder wilde ontwikkelen. Nog geen moment spijt van gehad.
Fleur Janssens, online piano cursus leerling, zangdocent

Sinds een aantal jaren heb ik (als saxofonist) les bij Roy in jazzimprovisatie en theorie. Ik ervaar hem als een prettige, gedreven en betrokken docent die probeert het beste uit mij als (amateur)muzikant te halen. Wat ik erg prettig vind is dat Roy mij bijzonder goed kan inschatten. Hij ziet als geen ander waar geoefend moet worden, legt zeer helder en duidelijk uit en komt met goede en praktische aanbevelingen. Het niveau van de docent -en dus ook de lessen- is zeer hoog. De lessen zijn daarentegen wel toegankelijk. De docent ervaar ik als deskundig, prettig in de omgang en begripvol. Ook buiten de lessen om beantwoordt hij vragen en reikt hij veel lesmateriaal en informatie aan.

Raymond van Hout (26), privé leerling theorie en jazzimprovisatie

Na lang zoeken naar een online cursus over akkoorden was ik heel blij deze (pop)cursus te vinden. Het heeft me een schat aan informatie gegeven waarmee ik nummers beter begrijp en tips die ik zelf stapje voor stapje toe kan passen om op de piano te begeleiden. En wat ook leuk is, ik luister nu ook anders naar muziek doordat ik beter weet waar ik naar luister!

Anna Stegeman, online piano cursus leerling