Pianoles Tilburg

“Na elke les met een big smile naar huis. Roy werkt vanuit zijn hart!”

Plan je gratis privé proefles!
4.9 sterren google score Harmanus Music

Privé pianoles in Tilburg op maat!

Beginnen met pianospelen of het weer oppakken? Zoek je verbreding of juist verdieping binnen jazz, pop of klassiek? Of wil je aan de slag met je eigen stukken?

Op jouw wensen pas ik mijn pianolessen aan. Een persoonlijke en kwalitatieve les op maat staat voorop. Ik geef les aan jong en oud, beginner en gevorderden. Van solo pianisten tot podiumartiesten in bands. Met de juiste inzet en begeleiding kunnen we véél bereiken!

Spreekt dit jou aan? Je bent van harte welkom voor mijn pianolessen in Tilburg.

Gratis proefles!

“Ik ben ‘via via’ bij Roy terecht gekomen en had het niet beter kunnen treffen! Mijn plezier voor pianospelen heeft voor zeer groot gedeelte te maken met de lessen die ik krijg. De pianolessen zijn uitstekend verzorgd, de lestijd wordt nuttig gebruikt en het niveau is altijd hoog. Hij is een enthousiaste en bekwame docent. Als ik vragen heb, worden deze altijd snel en duidelijk beantwoord, ook buiten de lessen om!”

Guy du Long

“Ik had het niet beter kunnen treffen! Roy is een zeer bevlogen, kundige en enthousiaste pianodocent. Hij luistert naar je en speelt in op wat jij wilt leren.”

José Prins

“Erg tevreden! Geen standaard les vanuit alleen een boek. Er is ook nauw contact met ons als ouders… regelmatig een update-appje, ook met oefentips voor Isa. En wij mogen ook zelf met ideeën komen.”

Ouders van Isa Visser
4.9 sterren google score Harmanus Music
Alle 50+ recensies!

“Als docent weet hij goed in te schatten hoeveel uitdaging hij moet bieden zonder dat het té moeilijk wordt. Roy zorgt ervoor dat hij altijd met een lach kan lesgeven en is in zijn voorbereiding en communicatie erg professioneel.”

Maarten Weigand
4.9 sterren google score Harmanus Music
Alle 50+ recensies!

Wie ben ik als pianoleraar?

Ik ben Roy Harmanus, pianist, componist en pianoleraar in Tilburg-Reeshof. Al meer dan 15 jaar geef ik met enthousiasme en plezier les. Van absolute beginners tot conservatorium-studenten en professionals. Ik help graag anderen die gemotiveerd zijn vooruit!

  • Conservatorium-gediplomeerd klassiek én jazz piano
  • Post-hbo specialisatie muziektheorie
  • Uitvoerend pianist op klassieke, jazz én poppodia
  • Gastdocent Piano aan Fontys Conservatorium
  • Cum laude afgestudeerd aan Tilburg University
Harmanus Music Wie ben ik
Lees meer over mij!

Wat kan je verwachten van mijn privé pianoles in Tilburg?

Ik houd van een persoonlijke omgang met oog voor kwaliteit. In samenspraak met jou (of ouders) stel ik een lesplan op. Iedere samenwerking met mij is dus op maat. De rode draad is goede resultaten bereiken én enthousiasmeren met passie voor muziek. Ik probeer altijd het beste uit mijn leerlingen te halen.

Van klassiek, jazz en pop tot spelen in bands en eigen stukken schrijven. Vanuit mijn brede professionele achtergrond kan ik je op veel gebieden helpen. Je ontvangt in mijn lessen nieuwe ideeën en inspiratie. Van nieuwe muziekstukken en achtergrondkennis tot technische en analytische vaardigheden. Elke minuut wordt gezellig maar ook effectief benut.

Ik ben altijd eerlijk en opbouwend in mijn feedback. Want ik wil je zo goed mogelijk vooruit helpen. Mijn zorg en interesse voor jouw ontwikkeling reiken verder dan de lesmomenten. Buiten de les om ben ik bereikbaar voor antwoorden op je vragen als je vastloopt.

Om de kwaliteit van de lessen hoog te houden krijg je pianoles op een goede vleugel in mijn pianostudio.

Gratis proefles!