Wil jij online piano leren spelen? Volg mijn gratis online pianoles!

Start je gratis online pianoles!
5 star googlescore Harmanus Music

In mijn gratis online pianoles leer je de beginselen van pianospelen en akkoorden!

Je wilt starten met pianospelen vanuit akkoorden als absolute beginner?

In deze korte les leer ik je pianospelen met twee handen en vanuit akkoorden begeleiden. Zonder noten lezen. Zeer praktisch-gericht.

Meteen beginnen!
Online Pianoles Cursus Video Harmanus Music

Je leert pianospelen vanuit ‘akkoorden’

In deze gratis pianoles is het einddoel met 2 handen pianospelen vanuit akkoorden. Creativiteit en zelfstandiger spelen staan voorop.

  • Pianotoetsen, vingerzetting en met 2 handen spelen
  • 3 basis akkoorden in een akkoordenschema
  • 1 piano begeleidingspatroon voor je akkoorden

Is deze gratis les wel voor jou geschikt?

Deze gratis les 1 komt uit mijn korte introductie cursus ‘Piano Akkoorden Spelen’ voor beginners!

Heb je al wat ervaring? Dan is mijn gratis les niet interessant. Volg dan ook de volledige introductie cursus waarvan mijn gratis les de eerste les is. In de vervolglessen leer je meer begeleidingspatronen op akkoordenschema’s. Je kan deze cursus kopen op de bedankpagina die verschijnt nadat je de gratis les hebt aangevraagd!

Wil je liever een serieuze stap naar veel meer diepgang zetten? Dan raad ik echt aan om te starten met mijn grote cursus Pop. Je start dan óók vanaf het begin, maar je werkt uiteindelijk naar een zeer gevorderd niveau toe. Met meer inzichten en vaardigheden. Een all-round pakket dus.

Houd je meer van jazz? Bekijk dan zeker mijn grote cursus Jazz.

“De lessen bij Roy zijn ronduit gewoon top. Roy weet waar hij het over heeft. Hij heeft een sterke methodische aanpak die bij mij persoonlijk goed aansluit. Ik kan het hoog aanbevelen!

Spijk Hoogendoorn, Student Rockacademie Tilburg

“Roy biedt wat je op de Nederlandse markt niet vindt via on-line les methodes. Veel video’s met begeleidende sheets aan info, songs, akkoorden etc..etc.. Ik heb zijn popcursus al gedaan. En ben net gestart met zijn jazzcursus. Ik vind het nu al te gek. Het is een heel gedegen en goed uitgedachte kennismaking met de pop en jazzcursus. Beeld en materiaal allemaal piekfijn in orde, top of the bill, en zo gebracht dat je verder wilt. Ik ben nu al erg blij ermee. Ruim het geld waard. Dit is de plek waar je moet zijn!”

Raymond van de Vorst, Leerling piano

Direct starten!