Leerlinge Stefanie Stakenburg piano en zang tijdens presentatie-avond Theresialyceum
by on september 1, 2015 in Events

Tijdens de jaarlijkse presentatie-avond speelt mijn leerlinge Stefanie Stakenburg haar eigen stuk ‘In Memory’ waar wij tijdens de pianolessen samen aan hebben gewerkt. Stefanie zingt en begeleidt zichzelf op de piano. Ze volgt bij mij muziektheorie en pianobegeleiding voor vocalisten.

“Ik zit op het Theresialyceum (VWO) met keuzevak muziek. Ik wilde al lang op pianoles en drie maanden geleden ben ik begonnen met lessen bij Roy. Ik heb al enorm veel vooruitgang geboekt zowel met piano spelen als met theorie. Hij helpt me hier heel goed bij en kan het uitstekend uitleggen. Voordat ik bij Roy kwam, had ik weinig ervaring met pianobegeleiden, maar ik schreef al wel zelf liedjes. We hebben in die korte tijd aan mijn lied gewerkt en tijdens de presentatie-avond op school heb ik het mogen uitvoeren. Ik volg maar een half uurtje per week pianoles, maar dat wordt wel optimaal benut. In een half uurtje kun je van alles doen: een stuk doornemen, theorie uitgelegd krijgen en ritmische oefeningen doen. Er is veel variatie en dat maakt de les alleen maar leuker. Ik ben heel erg blij met de lessen en hoop deze nog lang bij Roy te kunnen volgen.”

Harmanus Music | 0683251008 | info@harmanusmusic.com